Only one month before the event-save your spot!
logo
logo
time
JUNE 11 - 13,2024
location
MULIA SENAYAN HOTEL, JAKARTA, INDONESIA
Conference
Exhibit
Sponsor
Visitor
ticket
nav
Agenda 2024
Day 1
Day 2
Day 3
calendarDay 3Thur, Jun 13
  • timeline
    09:00 - 09:30
    ( 30mins )
    Prospects for Indonesian Tin Industry Policy
      guest
      Dr. Ir. Kasan, M.M
      Acting Head of The Commodity Futures Trading Authority (CoFTRA)
    • timeline
      09:30 - 10:00
      ( 30mins )
      Supply and Demand Status of Indonesian Tin and Analysis of Tin Ingot Exports
        guest
        NURSALAM
        Director
        Indonesia Commodity & Derivatives Exchange
      • timeline
        10:00 - 10:20
        ( 20mins )
        Introduction to Ore Sorting and Tin Sorting Applications
          guest
          Jason Tatman
          Overseas Market Manager
          Ganzhou HPY Technology Co., Ltd.
        • timeline
          10:20 - 10:50
          Coffee Break
        • timeline
          10:50 - 11:10
          ( 20mins )
          Chinese Tin Industry Market Ecology and Future Development Prospects
            guest
            Tracy XIE
            General Manager
            Yunnan Tin Trading (Shanghai) Co., Ltd
          • timeline
            11:10 - 11:50
            ( 40mins )
            Panel:Under the New Pattern, the High-quality Development Path of the Tin Industry
              guest
              Tracy XIE
              General Manager
              Yunnan Tin Trading (Shanghai) Co., Ltd
              guest
              Edric Koh
              Head of Corporate Sales, Asia
              LME
            • timeline
              11:50 - 13:30
              Lunch
            • timeline
              13:30 - 14:00
              ( 30mins )
              Indonesia Clean Metal Initiative
                guest
                Zulfal Faradis
                Head of Strategic Development
                Indonesia Commodity & Derivatives Exchange
              • timeline
                14:00 - 14:30
                ( 30mins )
                Future Tin Price Forecasting using Stochastic, Machine Learning and Metaheuristics
                  guest
                  Veriyadi
                  Independent Trainer
                  Australasian Institute of Mining and Metallurgy
                • timeline
                  14:30 - 15:00
                  ( 30mins )
                  Tin Industry - The Journey from OECD Annex II Risks to ESG Requirements
                    guest
                    Sandra Carvalho
                    Director of Operations
                    Responsible Minerals Initiative
                  • timeline
                    15:00 - 15:30
                    Coffee Break
                  • timeline
                    15:30 - 16:00
                    ( 30mins )
                    The Next Step in the Tin Market - Global Tin Market Outlook
                      guest
                      Joseph G. Miller Esq
                      Strategic & Defense Metals Specialist, International Law Attorney and Multi-engine turbine Aviator
                      Advanced IT Concepts
                    • timeline
                      16:00 - 16:30
                      ( 30mins )
                      Meeting the Future of Tin Industry Supply - A Study on Tin Supply in Australia
                        guest
                        Luna Xie
                        Executive Director and Co-CEO
                        ECOWise Technology International Limited
                      • timeline
                        17:00 - 19:00
                        Dinner Buffet